کاشی از جمله محصولات صادراتی می باشد که کشورهایی همچون خاورمیانه از متقاضیان اصلی واردات این محصول به شمار می روند، صادر کنندگان کاشی درجه یک به کشورهای خاورمیانه به عنوان واحدهای فروش مستقیم این محصول در داخل و خارج از کشور می باشند که موفق شده اند تا نمونه های بسیار خوب و عالی از آنها را در طرح ها و رنگ های گوناگون انتخاب نموده و به کشورهای مختلف صادر کنند.
استانداردهای لازم برای صادرات کاشی
شهرهای بسیار زیادی مانند یزد، میبد، تهران، تبریز و غیره جزو بهترین تولید کنندگان کاشی و سرامیک در کشور می باشند که موفق شده اند تا نمونه های بسیار خوب و عالی از این محصول را تولید نموده و در اختیار مصرف کنندگان داخلی و خارجی قرار دهند.
کاشی که در بسیاری از بخش های مختلف قابل استفاده بوده و به عنوان نوعی عایق رطوبتی و صدا محسوب می شود برای صادرات گزینه بسیار خوب و مناسبی می باشد، چرا که دارای ویژگی های بسیار خوب و کیفیت عالی در تولید می باشد.
استانداردهای لازم برای صادرات کاشی موارد بسیاری است و افراد و تاجران باید به آن توجه داشته باشند تا بتوانند آنها را با کیفیت های عالی به کشورهای هدف عرضه نمایند.
- یکی از استانداردهای لازم برای صادرات کاشی انتخاب نمونه های مرغوب و باکیفیت می باشد و برای آنکه صادر کنندگان بتوانند در این راستا ممتاز و موفق عمل کنند باید کاشی هایی را انتخاب کنند که دارای کیفیت تضمین شده و بسیار خوبی بوده و برای صادرات مناسب می باشند.
- از طرفی باز کردن حساب ارزی در کشورهای مختلف استاندارد مهم دیگر برای صادرات کاشی محسوب می شود و تاجران باید با باز کردن حساب های واقعی و حقوقی در کشورهای مختلف به روند صادرات این محصول در بالا ترین زمان ممکن کمک نمایند.
- دریافت کد بازرگانی و کد معرفی کالا برای صادرات کاشی نیز نکته مهم دیگری به شمار می رود که صادر کنندگان باید به آن توجه ویژه ای داشته باشند.
- بیمه کردن کالا، پرداخت هزینه های خروج از کشور و بسیاری موارد دیگر جزو استانداردهای تعریف شده برای صادرات این محصول به شمار می رود.
بررسی عوامل موثر بر میزان صادرات کاشی
کاشی جزو مصالح سنگی مقاوم و باکیفیت می باشد که در فضاهایی مانند آشپزخانه و سرویس های بهداشتی، نماهای داخلی و خارجی، کف و غیره قابل استفاده می باشد و با توجه به اینکه تولید کنندگان داخلی توانسته اند نمونه های مرغوب و درجه یک از این محصول را تولید کنند، سبب شده تا در زمره محصولات صادراتی قرار گرفته و به کشورهای زیادی نیز صادر گردد.
- یکی از عوامل موثر بر میزان صادرات کاشی به کشورهای مختلف بازاریابی بسیار خوب در معرفی این محصول می باشد و افرادی که در زمینه صادرات فعالیت می کنند، موفق شده اند تا با بازاریابی های قوی و دادن اطمینان به مصرف کنندگان خارجی این شرایط را برای آنها فراهم کنند تا بتوانند با اطمینان کامل کاشی را سفارش داده و خریداری نمایند.
- از طرفی تولید نمونه های در سطح بازارهای جهانی از لحاظ استاندارد تولیدی، نیز بر افزایش صادرات این محصول تاثیر گذاشته است.
- با توجه به اینکه کاشی دارای کاربردها و مصارف گسترده و بسیار زیادی می باشد، سبب شده تا با تنوع بالایی از طرح، رنگ و مدل تولید گردد و این امر خود به عنوان یکی از عوامل موثر در جذب مشتری و فروش بالای این محصول عنوان می شود.
- صادرات کاشی به کشورهای مختلف نیازمند به طی کردن مراحل تجاری، اداری و شناخت قوانین کشورهای مختلف می باشد، از اینرو این امر نیز می تواند در افزایش صادرات کاشی تاثیرگذار باشد.
آشنایی با فرایند صادرات کاشی درجه یک آشپزخانه
همانطور که اشاره شد کاشی در بخش ها و فضاهای مختلف قابل استفاده است که یکی از کاربردهای آن در آشپزخانه بوده و برای کف و بدنه مورد استفاده قرار می گیرد و دارای مصارف بسیار زیادی در این بخش از فضای کاربری می باشد.
کاشی درجه یک آشپزخانه از ویژگی های بسیار خوبی برخوردار است که از مهمترین ویژگی های آن می توان به:
- کیفیت بالا در تولید
- استفاده از مواد اولیه مرغوب و درجه یک در ساخت و تولید آن
- ارائه آن در طرح و رنگ های مختلف
- ابعاد و اندازه استاندارد
- مقاومت در برابر ضربه و فشار
- مقاوم در برابر نم و رطوبت
و بسیاری موارد مختلف دیگر اشاره کرد.
با توجه به موارد ذکر شده کاشی به عنوان یکی از محصولات صادراتی بسیار خوب عنوان می شود که توانسته به پوشش سلیقه بازارهای جهانی نیز کمک کند و فرآیند صادرات کاشی درجه یک آشپزخانه به کشورهای مختلف به گونه ای می باشد که واحدهای تجاری به راحتی می توانند آن را به کشورهای همسایه همچون کشورهای خاورمیانه صادر نمایند.
صادرات این محصول شامل مراحلی از قبیل:
- بازاریابی
- ایجاد اعتماد در جذب مشتریان خارجی
- دریافت کد بازرگانی
- قیمت گذاری
- بسته بندی محصول
- پرداخت هزینه های گمرکی
- پرداخت عوارض خروج از مرز
- بیمه کالا
- دریافت نامه بازرسی کالا
و موارد مشابه می باشد و بعد از آنکه صادر کنندگان مراحل اولیه برای صادرات این محصول را طی می کنند آنها را درون بسته بندی های استاندارد و مناسب قرار می دهند تا از این طریق بتوانند به حفظ کیفیت و سلامت کاشی در طول مسیر کمک نمایند.
از انواع کاشی های صادراتی می توان به کاشی درجه یک یزد، کاشی درجه یک تبریز، کاشی درجه یک میبد و نمونه های دیگر از این محصول اشاره نمود.
صادرکنندگان کاشی درجه یک خارجی به صورت عمده
صادر کنندگان داخلی علاوه بر اینکه محصولات و کاشی هایی که در داخل کشور تولید می شوند را به کشورهای زیادی صادر می کنند، در زمینه صادرات کاشی های خارجی نیز فعالیت می نمایند و آنها را به کشورهایی که متقاضی این محصول می باشند صادر می کنند.
صادر کنندگان کاشی درجه یک خارجی به صورت عمده نمونه های بسیار زیادی از این محصول را که در طرح و رنگ های مختلف و متفاوتی تولید شده اند، را با شرایطی بسیار عالی بسته بندی می کنند و آنها را به کشورهای مختلفی همچون عراق، ترکیه، هند، روسیه و کشورهای گوناگون دیگر صادر می نمایند.
صادر کنندگان با احترام به حقوق مصرف کنندگان و توجه به نیاز و سلیقه آنها توانسته اند نمونه های درجه یک و مرغوب از کاشی های مختلف را انتخاب کرده و آنها را با شرایط فروش بسیار عالی و مناسب به کشورهایی که خریداران اصلی این محصول می باشند، صادر نمایند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.